GRATIS

Ben je leidinggevende en wil je een team dat naadloos samenwerkt? 

Dat kan in 6 simpele stappen!  

Met mijn bewezen methode om tot een Team Dat Werkt te komen.

Maak er kennis mee in mijn gratis ebook! 

Wat anderen zeggen...

Geweldig dat ebook van Teams Die Werken!

Het legde voor mij helder en duidelijk uit wat er nodig was om mijn team te laten floreren. 

Elke stap is er één en je bent er niet met alleen maar heldere doelstellingen neerzetten. Het gaat om meer dan dat! Hoe creëer je bijvoorbeeld gezamenlijke verantwoordelijkheid?  

Het e-book heeft mij en mijn team goed geholpen.

Het leidde tot duidelijke acties in onze teamoverleggen. En versterkte mij in mijn rol als leidinggevende. 

Dankjewel Philip!


John van der Weijden

Ik was als coördinator soms aan het zoeken met mijn team. Het was gezellig, maar voelde ook een beetje als 'los zand'.  

Het e-book maakte mij duidelijk dat ik op meerdere punten echt wat te doen had met mijn team. Open communicatie bevorderen klinkt logisch en simpel, maar doe het maar eens.... 

Door het e-book te lezen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn team gevraagd hun individuele ontwikkeldoelstellingen te formuleren. Dus 'waar wil jij nou in groeien en wat heb je daarvoor nodig?' Ze ging elkaar als vanzelf  feedback vragen op hun ontwikkelpunten! 

Dat creëerde een open, helpende, 'can do'-atmosfeer. Geweldig waar het lezen van dit e-book toe leidde! 


Loreanne Smit

Waarom kan mijn ebook je helpen? 

Voordeel 1

Je krijgt in 1 klap helder welke 6 kernfactoren van belang zijn om je team een zwieper in haar ontwikkeling te geven. Het geeft je een soort dashboard waarop je met elkaar kunt sturen. Het maakt teamontwikkeling en groei daarmee eenvoudiger!

Voordeel 2

Door het overzicht in het ebook heb je nog sneller door waar je staat met je team. Wat gewenst en ongewenst gedrag is en wat je team hierin laat zien. Het leidt dus tot een heldere analyse en gedegen acties!

Voordeel 3

In het ebook staan de fasen van teamontwikkeling mooi op een rij gezet. Daardoor wordt duidelijk waarom welk gedrag normaal is in welke bepaalde fase en welke niet.  Dat heeft dus niet altijd iets te maken met jou als leidinggevende, maar simpelweg met de fase waar je team in zit. 

Download nu gratis jouw exemplaar en krijg een Team Dat Werkt! 

In het ebook staan we stil bij de 6 stappen die hebt te zetten om tot een Team Dat Werkt te komen. Dat zijn (1) het formuleren van heldere doelstellingen, (2) gezamenlijke verantwoordelijkheid creëren, (3) open communicatie bevorderen, (4) onderlinge verschillen benutten, (5) natuurlijke rolverdeling bewerkstelligen en (6) initiatief en flexibiliteit genereren. 

>