Ben jij klaar om naar het volgende level te groeien?

Boek een teamstrategiegesprek! Daarin bekijken we samen hoe dat volgende level er voor jou uitziet.

wat levert het strategiegesprek je op?

Binnen een uur heb je helder waar jij staat met je team en welke stappen nodig zijn om door te pakken! 

Wat is jouw doel voor de toekomst?

In het teamstrategiegesprek kijken we waar jij nu staat met je team en waar je naartoe wilt. Hoe ziet dat er in het meest ideale geval uit? Wat zijn tussenstations?

Wat heb jij nodig als leidinggevende, wat jouw team? Wat vraagt dat van jouw (persoonlijk) leiderschap?

Hoe is het met de samenwerking en de sfeer in jouw club? Hoe kunnen  jullie je team ideaal inrichten en organiseren?

Wat houdt je tegen?

Waarschijnlijk heb je al het nodige uitgeprobeerd. Een aantal ideeën worden door je team met open armen ontvangen, een aantal echter ook  niet. Het creëren van verlangen en  daarmee van veranderbereid-heid en draagvlak is dé sleutel. Dat weet je. 

Maar je hebt ook ervaren dat weerstand de ontwikkeling stevig kan vertragen. Hoe ga je dat aanpakken?

Daar staan we bij uitgebreid bij stil. 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Ik zet graag mijn professionele ervaring en kennis voor je in. Daarmee komen we tot een aanpak die praktisch en nuttig is voor jou en je team. Zodat je die na het gesprek meteen kunt inzetten.

Daarmee komen de doelen die jullie jezelf stellen en wat er echt mogelijk is, steeds meer met elkaar in balans en binnen bereik.  

Zij hadden eerder een teamstrategiegesprek

Monique de Kort

Manager Operations Dynniq

'Het teamstrategiegesprek met Philip leverde mij op dat ik helder kreeg waar hem nu exact de kern van de pijn zat in mijn team en zorgde ervoor dat ik mijn team in de 'go'-stand kon zetten!'

Karen Heemskerk

Afdelingsmanager gemeente

"Door het  teamstrategiegesprek met Philip kreeg ik het inzicht dat we de rolverdeling in onze implementatieplannen concreter moesten inrichten. Het leidde tot meer duidelijkheid voor alle betrokken partijen."

Over Teams Die Werken

Hallo,

Ik ben  Philip Verzellenberg

Leiderschap, teams en dynamiek in samenwerken fascineert me al jaren. Dat werd me eigenlijk al met de paplepel ingegoten, toen ik opgroeide in een Brabants gezin met (uiteraard) 2 ouders en 3 jongere broers! 


Ik geniet van het naar boven halen van potentieel, het bereiken van verbinding én resultaat en het creëren van werkgeluk.

Dat alles doe ik op wetenschappelijke basis vanuit mijn vak als Arbeid & Organisatiepsycholoog (geregistreerd bij het NIP). Werken met teams doe ik al meer dan 25 jaar in verschillende rollen: variërend van adviseur tot en met project-, & interimmanager. De laatste 15 jaar vooral als teamtrainer en -coach. Ik ben en blijf gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Inspiratiebronnen in mijn werk zijn de oplossingsgerichte aanpak, happiness@work, Insights Discovery, NLP & Transactionele Analyse, systemisch werken, Appreciative Inquiry, het inzetten van de dialoog en creativiteitstechnieken.


Die ervaring zet ik graag in om jou, je team en je organisatie verder te helpen. Een teamstrategiegesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda.
  Via de button hieronder kun je volautomatisch, rechtstreeks een afspraak maken in mijn agenda. Zonder tussenkomst van een secretaresse.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging. 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je teamstrategiegesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat wijsheid is om te doen en wat je volgende stap is om mee aan de slag te gaan.

Plan hier je teamstrategie-gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition
>